STUDIOSOLID maakt heldere ontwerpen voor en met inspirerende mensen. met passie en vol motivatie om van jouw droom werkelijkheid te maken.

STUDIOSOLID is een kleinschalig, dynamisch en allround ontwerpbureau dat zich voornamelijk richt op verbouwingen. Denk hierbij aan woningen, maar ook winkelpanden, horeca of kleine kantoren. Voor zowel bouwkundig ontwerp als interieurontwerp ben je bij STUDIOSOLID in de juiste handen. Een persoonlijke aanpak en het vertalen van jouw wensen staat bij STUDIOSOLID centraal. Daarnaast wordt er altijd gestreefd naar een functioneel en inspirerend ontwerp, waarbij duurzaamheid als vanzelfsprekend wordt gezien.

 

Naast bouwkundig ontwerp richt STUDIOSOLID zich ook op grafisch ontwerp. Denk hierbij aan onder andere het ontwerpen en vormgeven van logo’s, huisstijl, drukwerk, illustraties, infographics, verkoopplattegronden en online materiaal. Ook hier wordt gestreefd naar een helder ontwerp en staat de klant centraal. 

 

Ben je benieuwd wat STUDIOSOLID voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op en wellicht drinken we binnenkort een kopje koffie om jouw wensen te bespreken.

spreekt dit jou aan en wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Neem contact op en ik kom graag een keer bij je langs!